Mat och nöje - Sunne Ski & Bike Skip to content

Mat och nöje

Restaurang Dalstugan

God mat och dryck är en viktig del för en bra helhetsupplevelse. Restaurang Dalstugan ligger precis som namnet skvallrar om lägst ner i anläggningen i nära anslutning till parkering och övrig service. Här kan du njuta av god mat och dryck eller ta en välförtjänt fikapaus. Oavsett om du väljer att sitta inne i restaurangen eller på uteserveringen har du bra uppsikt över Ekebybacken på vintern samt Pumptracken och övningsområdet på sommaren.

Dalstugan är också den naturliga samlingspunkten när liftarna stängt och det är dags att summera dagens äventyr.

Baren är välfylld med både kalla och varma drycker och vi har fullständiga rättigheter.

 

Restaurang Dalstugan - Njut av mat och nöje i Sunne.

Märtas Toppstuga

Vad är en skid- eller cykelanläggning utan toppstuga? Här kan du njuta av storslagen utsikt över Rottneros/Sunne och sjön Fryken samtidigt som du fyller på med energi och hämtar nya krafter. 

Här serveras bl a frasiga våfflor, gott fika samt läskande och värmande dryck.

After Ski & After Bike

Njut av mat och nöje och ha en härlig och avkopplande stund mellan backen och middagen med tid för eftersnack, musik och samkväm. Restaurang Dalstugan är den naturliga samlingspunkten efter dagens aktiviteter och hit är du alltid välkommen för att avrunda dagen med något gott att äta eller dricka. Följ oss på sociala medier för att inte missa underhållning med liveband, musikquiz, temakvällar m.m.

Mat och nöje för företag och grupper

Är ni ett större sällskap som önskar middag, catering, lunch etc. så hjälper vi gärna till, oavsett tid på året. Maila din önskan/förfrågan till restaurang@skisunne.se så återkommer vi inom kort!

Säsongskort till vår Bike Park i Sunne. Se även till att läsa mer om vår cykeluthyrning, våra cykeltips och regler.

Köp säsongskort
till vår Bike Park

Utnyttja cykelsäsongen till max och köp ett säsongskort till dig själv, eller ge bort en uppskattad present till någon du tycker om.